0

Aslında boş vakit yoktur insan hayatında, her vaki önemlidir... Ama hayatın yorgunluğu bazen bunaltır insanı ve eğlendirici bir şeyler yapmak ister. Bu kimi zaman aileyle piknik yapmak gibi bir etkinlikle olur. Hava güzelse ve mevsim bahar ya da yazsa çok iyi bir fikirdir bu.

ANcak sonbahar ya da kış mevsimleri insanı biraz üşütür. Çocuklarda varsa hiç evden çıkılası değildir. Böyle zamanlarda evde bir etkinlik yapmak daha kolay, masrafsız ve eğlendirici olabilir. Mesela bir oyun, bir fikir jimnastiği, beyin fırtınası... Ya da televizyondan izlenecek güzel bir film...

İşte tam burada işler biraz sarpa sarıyor, çünkü şu televizyonlar filim mi yayınlıyor, reklam arası filim mi yayınlıyor belli değil ki:) Aradığını bulmak zor sana verilene razı oluyorsun, onu da keyiflice izlemek mümkün değil çünkü reklam kesintileri filmin bütünlüğünü bozuyor.

Bence burada devreye tabi ki internet giriyor. Bir çok filmi burada bulmak, masrafsız ve reklamsız bir şekilde izlemek mümkün. En iyi yabancı filmler sanal mecrada karşımıza çıkıyor. En eski filmleri de, en yeni filmleri de bulmak mümkün. Hani tadı damağımızda kalan cinsten filmler vardır ya bazen. Bir kaç kere daha izlesem doymam denilen filmler. İŞte onları da bulmak mümkün bu ortamda.

İşin en güzel tarafı da bir ücret ödemek durumunda kalmamak. İster indir izle, istersen bir internet sitesi üzerinden direkt olarak izle. Her türlüsü ailece ya da yalnız güzel ve eğelneceli vakit geçirmek için yeterli. Artık nasıl olsa internet kullanımında kota sınırlaması da oldukça azaldı ve internet hızı da tatmin edici bir şekilde arttı.Kesintisiz ve donmadan film izlemek gerçekten keyif verici oluyor.

Film deyince görüntü kalitesi de önemli tabi ki. Artık hd, full hd, 720p ya da 1080p formatında filmleri de internet ortamında bulmak mümkün. Bu kalitede bir filmi neredeyse televizyonlarda izleyemiyoruz. Görüntü çözünürlüğü bir filmin izlenmesinde en etkili faktörlerden neredeyse.

Bir de yabancı diziler var tabi ki. Türk dizilerinin tek düze formunu yıkan, gerçekten izleyiciyi kalite yönünden tatmin eden en iyi yabancı diziler de internet ortamında bulunabiliyor, alt yazılı ya da dublajlı şekillerde izleyebiliyorsunuz. 

Ancak benden bir tavsiye; Fazla kendinizi kaptırmayın, çünkü bu diziler bağımlılık yapıyor bilmenizi isterim.



Yorum Gönder

 
Top