0

İngilizce Geliştirme Yolları sisteminden biri olan uzaktan eğitim, yabancı dil öğrenmek isteyen ancak vakit bulamayan kişilerin tercih edebilecekleri bir eğitim sistemidir. İngilizcenizi geliştirmek istiyorsanız ya da yeni öğrenecekseniz yabancı eğitmenler tarafından yapılan sınav sonrasında hangi kurdan başlayacağınıza karar verilerek hemen eğitime başlayabilirsiniz. Bilgi gereksinimlerinize göre eğitim seviyesi belirlenerek kısa sürede bir üst seviyeye ilerlemeniz sağlanmaktadır. 

Eğitim sırasında ihtiyacınız olan tüm kitap ve materyallere http://www.konusarakogren.com sitemizden ulaşarak istediğiniz zaman çalışabilirsiniz. Çalışma saatlerinizi kendiniz ayarlayarak size en uygun ders çalışma saatlerini belirleyebilir, bilgisayardan ya da telefondan eğitiminize devam edebilirsiniz. Yer ve zaman kısıtlaması olmadan rahat eğitim alabileceğiniz bu sistemde kısa sürede ana diliniz gibi İngilizce konuşabileceksiniz. Eğitmenlerin Amerikalı olması kısa sürede akıcı bir İngilizceye sahip olmanızda büyük önem taşımaktadır. Kendi başınıza dersleriniz tekrar edebilir ya da yetişemediğiniz dersleri sonradan çalışabilirsiniz. Aynı zamanda çalışmalarınız kayıt altına alarak seviyenizi değerlendirebilir ve çalışmalarınıza yön verebilirsiniz. Eğitmenlerinizin değerlendirmelerine ulaşarak kendi eksiklerinizi görebilir ve eksikleriniz ile ilgili eğitmenlerinizden destek alabilirsiniz.

Bu sistem ile ne kadar çalışmanız gerektiğine kendiniz karar vererek gün içerisinde İngilizce çalışabilir, kendi etüt saatlerinizi kendiniz belirleyebilirsiniz. Hiç bir yere gitmek zorunda kalmadan, hiçbir kitap ve materyal satın almanıza gerek kalmadan ihtiyaç duyduğunuz eğitimi en mükemmel şekilde bu sistem ile alabileceksiniz ve kısa sürede istediğiniz seviyeye ulaşabileceksiniz. Sabah saatlerinde başlayan gece biten derslere istediğiniz saatte katılabilirsiniz. Yabancı dil öğrenme sistemleri arasında en ekonomik ve en kısa süreli öğrenimi sağlayan konuşarak öğren sistemi ile keyif alarak öğrenecek ve derslere katılacaksınız. Etkili konuşmanızı geliştirmesinin yanında dilbilgisi ve kelime öğrenmeyi de kolaylaştıran bu sistem ile hem öğrenecek hem de eğleneceksiniz.



Yorum Gönder

 
Top